Голямо детско меню
Голямо детско меню
Голямо детско
6.40 лв.
Голямо детско; Пица-230 гр (дом.сос, шунка, кашкавал), бишкотена торта, сокче и играчка
Малко детско меню
Малко детско меню
Малко детско
5.40 лв.
Малко детско; Пица-230 гр (дом.сос, шунка, кашкавал), сокче и играчка.