Пилешки начос
Пилешки начос
500 гр.
16.50 лв.
Пилешко месо, гъби, маслини, царевица, лук, кашкавал
Руло Котката със свинско
Руло Котката със свинско
500 гр.
16.30 лв.
Варени картофи, свинско месо, лук, зеле, краставици, домати, кашкавал+ сосове
Руло Котката с пилешко
Руло Котката с пилешко
500 гр.
15.90 лв.
Варени картофи, пилешко месо, лук, зеле, краставици, домати, кашкавал+ сосове